loading
home

Stel je eigen
online CV samen

Wil je het persoonlijk nét iets anders aanpakken en onderscheid maken van de gebruikelijke dingen? Maak met een origineel CV een goede eerste indruk op de baas van je droombaan. Of vind je het gewoon handig om altijd een CV op zak te hebben? Met een uniek online CV kom je er wel! De inhoud kun je op elk moment zelf wijzigen.

Zo simpel werkt het:
Vul onderstaand formulier in
Je krijg een testlink toegestuurd
Mogelijkheid tot aanpassingen
Goedkeuring = factuur (subdomein €60)
Je ontvangt je link en inloggegevens
Je kunt je CV gaan vullen!

Selecteer het thema dat je wenst

Kies een kleur

In elk thema komt er naast zwart, wit en grijstinten een kleur terug, deze kun je zelf kiezen. Klik op de balk hieronder en selecteer een kleur:

Upload een foto van jou

Let er op dat de afbeelding minimaal 1500px breed is, anders kan de foto onscherp worden (bij keuze cv 'blocks' en 'wall'). Alleen jpg wordt geaccepteerd.

Maak een keus voor hosting

Een website staat online wanneer deze op een hosting staat, hij heeft zo een plekje op het internet. Om dat plekje, je website, te kunnen bezoeken moet hij ook een adres hebben. De link naar je website toe noem je een domeinnaam. Maak een keuze voor de manier van hosting:

Ik bied een plekje aan onder de hosting van BeWauW. Dit is een stuk voordeliger en eenvoudiger dan een eigen host. Als je kiest voor deze manier van hosten zal het betekenen dat je een domein hebt onder de naam BeWauW, een subdomein. De link naar je CV zal er dan als volgt uitzien: kiesjenaam.bewauw.com.

Met een eigen host ben je vrij in het kiezen van een domeinnaam en zal er geen .bewauw.com achter staan. Wel zal het jaarlijks meer geld kosten (denk aan €45,- extra). Wil je toch een eigen host; laat het me weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Mogelijke link naar je CV: beautersteege.nl.

Geef je contactgegevens door