loading
home

Grafische
vormgeving

Je wil de juiste doelgroep aantrekken. Dit doe je niet alleen door de inhoud, vooral met de uitstraling. Wanneer een website aanspreekt zal de bezoeker verder lezen. Wanneer een visitekaartje aanspreekt zal deze bewaard worden.

Een lantaarnpaal of een persoon op een foto waar je hem liever niet wil zien? Of wil je juist 2 portretten in 1 foto zien? Door middel van Photoshop kan ik realistisch beeld bewerken.

Ook voor een nieuw logo, ontwerp van een visitekaartje, poster, website of foto bewerking zit je bij BeWauW goed. Straal uit wat je wilt uitstralen en trek zo de aandacht van de doelgroep die je graag aanspreekt. Wees anders dan de concurrentie en win klanten.

Huisstijl / Vormgeving

We bespreken je wensen en de doelen die je hoopt te behalen. Vervolgens ga ik hiermee aan de slag en zal een aantal ideeën uitschetsen. Hieruit kun je een keuze maken of kun je feedback op geven. Zo weet ik of ik de goede kant op ga. Na het toepassen van de feedback zal ik een nieuwe versie toesturen. Hierop kun je nogmaals je mening geven, waarmee ik weer aan de slag kan. Deze zullen we weer bespreken en tenslotte zal ik de puntjes op de i zetten voor het eindproduct. Als het gaat om een website zou ik deze kunnen realiseren tot een werkende site. Als het gaat om drukwerk kan ik eventueel contact opnemen met een drukker.

Foto bewerking

Een lelijk stopcontact op de achtergrond van je mooiste foto, een ongezellig wit licht op een serie foto's van je verjaardag of een vieze pukkel op je gezicht op die leuke selfie. Zie je graag een wijziging in een afbeelding, neem gerust contact met me op. Ik kijk graag wat ik voor je kan doen!

Offerte aanvragen Bekijk mijn projecten