loading
home

Hosting
& Support

Ik bouw een website in een zelf gebouwd CMS, of in WordPress (het meest gebruikte CMS systeem). Zo is het een stuk overzichtelijker en is de inhoud van je site makkelijker te wijzigen.

Vind je het ondanks het gebruik van een CMS toch onhandig de website zelf bij te houden of heb je hier geen tijd voor? Neem gerust contact op, ik wil je graag helpen waar mogelijk.

Je hebt een nieuwe website die je met trots wilt kunnen laten zien aan je team en klanten, maar voordat dit mogelijk is moet de site ergens online staan. Hiervoor heb je een host en een domeinnaam nodig.

Domeinnaam / Hosting

Een website staat online wanneer deze op een hosting staat, hij heeft zo een plekje op het internet. Om dat plekje, je website, te kunnen bezoeken moet hij ook een adres hebben. De link naar je website toe noem je een domeinnaam. Zorg ervoor dat je domeinnaam niet te lang is en makkelijk is te onthouden.

Online zetten

Heb je nog geen hosting en domeinnaam geregeld? Ik help je hier graag bij, het is geen probleem als je het helemaal aan mij over wil laten. Heb je al een host, ik kijk graag of ik je kan helpen met het online zetten van de website.

Website onderhouden

Als je gekozen hebt voor een website zonder beheer kan het wel is voorkomen dat er een stuk tekst of een afbeelding aangepast moet worden. Hiervoor kun je altijd bij mij terecht! Ook een aanpassing in het ontwerp achteraf is mogelijk. Ben je na een aantal jaar toe aan een restyle, dan denk ik graag met je mee.

Offerte aanvragen Bekijk mijn projecten