loading
home

Online
document

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of vind je het gewoon handig om altijd een CV op zak te hebben? Met een uniek online CV kom je er wel! De inhoud kun je op elk moment zelf wijzigen.

Ga je trouwen of heb je een ander bijzonder mooi feest? Nodig je gasten op een originele manier uit door middel van een online uitnodiging.

Wil je het persoonlijk nét iets anders aanpakken en onderscheid maken van de gebruikelijke dingen? Maak met een origineel CV een goede eerste indruk op de baas van je droombaan. Of maak je vrienden enthousiast met een super mooie online uitnodiging voor je te gekke feest.

Online interactief CV

Ik heb drie 'templates' gemaakt voor een online CV. Je hoeft er enkel één te kiezen, een foto en een kleur te selecteren en ik zal het gekozen template iets aanpassen naar jouw wensen. Vervolgens zal ik hem online zetten op een door jou gekozen domeinnaam. Vanaf dat moment kun je je eigen informatie gaan invullen door middel van een simpel beheersysteem. Zo heb je binnen een aantal dagen een eigen online interactief CV!

Online uitnodiging

Wil je het deze keer is niet met een kaartje doen en is een Facebook evenement voor zo'n gelegenheid niet gepast? Denk dan is aan een onepage website waar je alle informatie over je evenement kunt vinden. Misschien wel met de mogelijkheid dat gasten kunnen laten weten dat ze er helaas niet bij kunnen zijn. Zo heeft ook nog is iedereen de uitnodiging altijd bij de hand. Wees niet bang voor onuitgenodigden, het is mogelijk om je online uitnodiging onvindbaar te maken voor zoekmachines als Google.

Stel je online CV samen Offerte online uitnodiging aanvragen