loading
mobilemockup3 mobilemockup3 mobilemockup3 mobilemockup3 mobilemockup3 mobilemockup3 mobilemockup3 Download mijn inspiratie onderzoek mobilemockup3 mobilemockup3 mobilemockup3 mobilemockup2 mobilemockup1

Project GelukOp13

Over GelukOp13

Wat betekent geluk voor Utrechters? Welke geluksmomenten ervaren zij? Welke voorwerpen symboliseren hun geluk? Het Volksbuurtmuseum en de samenwerkende onderwijsinstellingen als Geluk op 13-partners slaan hun handen ineen om verhalen van Utrechts geluk in beeld te brengen. In de omgeving van de oude wijken en Wijk C, met historische en hedendaagse foto’s van Utrechters. Ter inspiratie, contemplatie en bewustwording. Voor studenten, bewoners van wijk C, bewoners van huisnummer 13, museumbezoekers en overige Utrechtse gelukszoekers.

Voor GelukOp13

Om bezoekers te trekken voor de binnen-en buitententoonstelling rondom het Volksbuurtmuseum, over geluk binnen Wijk C, moet een lanceringsplan worden opgesteld. In dit plan staan de kanalen die gebruikt kunnen worden om de tentoonstelling zo goed mogelijk bekendheid te genereren. Zowel online als offline middelen moeten ingezet worden. Met een team van 4 hebben we veel onderzocht en gebrainstormd tot we op een concept kwamen; 'Wat ís geluk?'. Daarna ben ik mij heel erg gaan bezighouden met het creeëren van iteraties van verschillende uitingsvormen, aangezien ik binnen dit projectteam getoetst werd op 'create'. Hiernaast mijn belangrijkste werken. Onderaan visualiseer ik onderzoeksresultaten, de 3 conceptvoorstellen en uiteindelijk boven aan de definitieve uitingen.

Neem contact met me op Bekijk webapp GelukOp13