loading
stoffighout

StoffigHout

Over StoffigHout

StoffigHout bestaat uit een zelfstandige stoffeerster die meubels van top tot teen kan aanpakken. Ze haalt oude, gratis en afgedankte meubels op en geeft deze een nieuw leven. Een doorgezakte bank kan ze weer verstevigen en de verkleurde stof wordt vervangen. De bank is niet meer te herkennen en wordt zo verkocht. Ook kunnen mensen bij haar terecht om hun meubel een pimp te geven door middel van alleen een nieuw stofje of een likje verf, dan neemt de eigenaar hem gewoon weer zelf mee naar huis.

Voor StoffigHout

Het is een opstartend stoffeerders bedrijfje dat nog een naam moest krijgen en een website. Ik ben onderzoek gaan doen en ben gaan brainstormen. Deze resultaten heb ik besproken met TweirdDesign en we zijn hier samen een beetje verder ingedoken. Uiteindelijk heb ik het bedachte concept bij de stoffeerster voorgelegd en heb deze ondersteund met de belangrijke punten uit mijn onderzoek. Ook zij dacht hierbij mee en zo kwamen we al snel aan een goed concept om verder te gaan met een vormgeving voor de website.

Alles draait dus om stof en hout. Stoffig komt ook van het oude afgedankte meubilair dat zij ophaalt en van hout maakt ze veel gebruik. Voor StoffigHout hebt ik een website vormgegeven en volledig gebouwd inclusief beheerpanel.

Neem contact met me op Bekijk website Stoffighout