loading
home

Website
laten maken

Het is handig om je website zelf te kunnen onderhouden; teksten en foto's wijzigen of recente projecten toevoegen. Zo blijft de site up to date en vernieuwend voor bezoekers.

Ik maak voor je website een simpel beheersysteem waarin je gemakkelijk zelf de site kunt onderhouden. Als het zelden voorkomt dat je de inhoud op je site hoeft aan te passen, dan is het ook een optie om een website te nemen zónder beheer.

Een website laten maken kost gemiddeld 6 weken tijd. Ik ga eerst aan de slag met een ontwerp dat aansluit aan je wensen. Wanneer we hier helemaal tevreden mee zijn zal ik hem gaan bouwen. Uiteraard zal ik er voor zorgen dat de site ook op telefoon en tablet goed weergegeven wordt. Wanneer de website helemaal gereed is stuur ik je de link voor de laatste tevredenheids check. Na akkoord kan hij online!

Eigen beheersysteem

Als je nog niet alle teksten hebt is dit geen probleem, dan gebruik ik eerst neptekst. Bij het opleveren van de website heb ik er (in overleg) een beheersysteem achter gemaakt. Met behulp van zo'n systeem kun je bij de achterkant van de website, om hier de teksten van de website aan te passen en gemakkelijk projecten toe te voegen. Dit is misschien even inkomen, maar als je doorhebt hoe het werkt moet dit zeker lukken. En natuurlijk zal ik je hiermee opweg helpen.

Website onderhouden

Ik bouw een website met een zelf gebouwd beheer dat aangepast is naar wat jij nodig hebt, of door middel van WordPress (het meest gebruikte CMS systeem). Vind je het ondanks het gebruik van een beheer toch onhandig de website zelf bij te houden of heb je hier geen tijd voor? Neem gerust contact op, ik wil je graag helpen waar mogelijk.

Offerte aanvragen Bekijk mijn projecten