loading
home

Hosting &
Support Doc

Ik voorzie het online document van een zelf gebouwd CMS, zodat je niet allemaal onnodige opties hebt. Zo is het overzichtelijker en is de inhoud van je site makkelijker te wijzigen.

Vind je het ondanks het gebruik van een CMS toch onhandig de website zelf bij te houden of heb je hier geen tijd voor? Neem gerust contact op, ik wil je graag helpen waar mogelijk.

Je hebt een online document die je met trots wilt kunnen laten zien, maar voordat dit mogelijk is moet hij ergens online staan. Hiervoor heb je een host en een domeinnaam nodig.

Hosting kiezen

Je online document staat online wanneer deze op een hosting staat, hij heeft zo een plekje op het internet. Om dat plekje, je online document, te kunnen bezoeken moet hij ook een adres hebben. De link naar je document toe noem je een domeinnaam.

Ik bied een plekje aan onder de hosting van BeWauW. Dit is voordeliger dan een eigen hosting. Als je kiest voor deze manier van hosten zal het betekenen dat je een domein hebt onder de naam BeWauW, een subdomein. De link naar je online document zal er dan als volgt uitzien: kiesjenaam.bewauw.com.

Met een eigen host ben je vrij in het kiezen van een domeinnaam en zal er geen .bewauw.com achter staan. Wel zal het jaarlijks meer geld kosten (denk aan €40,- extra). Wil je toch een eigen host; laat het me weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Mogelijke link naar je online document: beautersteege.nl.

Online zetten

Als je er voor kiest je document online te laten staan onder een subdomein, zal ik de website bestanden beheren. Je hebt geen gedoe met het online zetten van de bestanden op de server van een host. Kies je er voor om een eigen host te nemen, dan zal ik de host inclusief domeinnaam aanschaffen en beheren zolang je hier je online document op wilt hebben staan. Dit is om tijd en moeite te besparen.

Met een jaar verlengen

Het is belangrijk dat je op tijd aangeeft of je je online document wel of niet met een jaar wilt verlengen. Ik zal hierover contact met je opnemen. Heb je jouw CV / uitnodiging op een eigen host staan en is de betaling te laat binnen, dan zal ik hem helaas niet kunnen verlengen. Neem in dit geval contact met me op over de mogelijkheden. Als je gekozen hebt voor een subdomein is dit soepeler.

Wijzigingen document

Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden en eventuele kosten te bespreken.

Stel je online CV samen Offerte online uitnodiging aanvragen