loading
home

Online
interactief CV

Wil je het persoonlijk nét iets anders aanpakken en onderscheid maken van de gebruikelijke dingen? Maak met een origineel CV een goede eerste indruk op de baas van je droombaan.

Ik heb drie 'templates' gemaakt voor een online CV. Je hoeft er enkel één te kiezen, een foto en een kleur te selecteren en ik zal het gekozen template iets aanpassen naar jouw wensen. Vervolgens zal ik hem online zetten op een door jou gekozen domeinnaam. Vanaf dat moment kun je je eigen informatie gaan invullen door middel van een simpel beheersysteem. Zo heb je binnen een aantal dagen een eigen online interactief CV!

Stappenplan eigen online CV

Om te kunnen starten dien je eerst je persoonlijke gegevens en wensen door te geven (via het 'stel samen'-formulier). Zodra ik deze ontvangen heb ga ik hiermee aan de slag. Wanneer ik het template gepersonaliseerd heb zal ik je een link sturen waarop je het resultaat kunt bekijken. Je hebt nu de mogelijkheid wijzigingen door te geven van de opties die je kreeg om hem te personaliseren. Bij goedkeuring ontvang je van mij een factuur. Na betaling zal ik het cv online zetten op de juiste link en je de gegevens sturen van het beheerpanel.

Uitleg beheerpanel

Je komt bij je beheerpanel door vóór je gekozen url (bijv. rosa.bewauw.com) 'beheer' neer te zetten (beheerrosa.bewauw.com). Je krijg nu een inlogscherm waarop je je kunt inloggen met de gegevens die ik je heb toegestuurd. Nu zie je jouw persoonlijke cv precies zoals je hem gewend bent. Alleen staan er om de meeste teksten heen een kader, alle teksten waar een kader omheen staat kun je wijzigen. Onder elk onderdeel van je cv zie je een grote groene knop 'opslaan' staan. Zodra je je wijzingen hebt opgeslagen zal dit direct te zien zijn op de voorkant van je cv (bijv. rosa.bewauw.com). Rechts in je scherm binnen het beheer staat een knop 'help me'. Lees deze voordat je begint met het wijzigen van je CV inhoud.

Kosten online CV

De kosten verschillen per host-keuze die je maakt (lees meer over hosting) en welk domeinnaam je wilt. Ga uit van €60 - €110 voor het eerste jaar en €15 - €55 jaarlijkse kosten bij verlenging. Neem gerust contact met me op als je vragen hebt.

Stel je online CV samen Heb je hier een vraag over?