loading
home

Online
Uitnodiging

Wil je het deze keer is niet met een kaartje doen en is een Facebook evenement voor zo'n gelegenheid niet gepast? Denk dan is aan een onepage website waar je alle informatie over je evenement kunt vinden.

Zo heeft ook nog is iedereen de uitnodiging altijd bij de hand. Wees niet bang voor onuitgenodigden, het is mogelijk om je online uitnodiging onvindbaar te maken voor zoekmachines als Google.

Stappenplan online uitnodiging

Om te kunnen beginnen zullen we contact hebben over je wensen en de inhoud van de uitnodiging. Nu kan ik aan de slag met het maken van een passend ontwerp. Als dit naar wens is zal ik hem gaan bouwen. Vervolgens ontvang je van mij de testlink waarop je de uitnodiging kunt bekijken. Wanneer je helemaal tevreden bent zal ik er voor zorgen dat hij online komt te staan op de door jou gekozen domeinnaam.

Inhoud online uitnodiging

Meestal is zo'n bijzonder evenement niet vaker dan eens per jaar. Dat betekend dat de informatie op de uitnodiging niet vaak zal veranderen. Om deze reden zal er, achter een online uitnodiging, niet standaard een beheelpanel zitten. Natuurlijk kan ik deze in overleg wel voor je maken. Heb je vragen hierover of heb je wijzigingen in je uitnodiging? Neem gerust contact met me op.

Kosten online uitnodiging

De kosten verschillen per host-keuze die je maakt (lees meer over hosting) en welk domeinnaam je wilt. Ga uit van ongeveer €100 voor het eerste jaar en €10 - €55 jaarlijkse kosten bij verlenging. Neem contact met me op voor meer informatie.

Offerte aanvragen Bekijk mijn projecten