loading
home

Over
BeWauw

Mijn naam is Beau, ik ben met veel plezier bezig met het vormgeven en realiseren van communicatieve oplossingen. Ik denk graag met je mee en hoop dat ik je verder kan helpen. Ik ben er voor offline middelen, maar het is tegenwoordig ook op het internet belangrijk om op te vallen. Daar wil ik je dan ook graag mee helpen. Be Special... Be Beautiful... Be Wauw... BeWauW staat voor een uitroep van bewondering.

Beau ter Steege

Beau ter Steege

Designer & Developer

info@bewauw-design.com

Ik denk graag met je mee en verplaats mij graag in de gebruiker. Mijn interesses binnen het vakgebied zijn erg gevarieërd, waardoor ik leergierig ben en breed inzetbaar. Een aantal belangrijke eigenschappen van mij zijn; goed in samenwerken, geordend, creatief, behulpzaam en kritisch.

Mijn werkwijze

Mijn favoriete en meest effectieve werkwijze is werken in sprints. Binnen elke sprint doe je telkens onderzoek, trek je conclussies, brainstorm je over het concept, werkt deze steeds verder uit en test je het prototype bij belanghebbenden. Taken in iedere sprint lijken op elkaar, alleen kom je steeds een stapje dichterbij een passend eindproduct.

Achtergrond informatie

Interaction Design mbo (versneld) → 8 maanden fulltime stage internetbureau → Communicatie & Multimedia Design hbo → specialisatie visual → minor smart things (IoT) → 5 maanden fulltime stage digitaal product studio → afstudeerproject richting branding & interaction design