loading
online cv template 2

Online CV 'boxes'

Over online CV 'boxes'

Wil je het persoonlijk nét iets anders aanpakken en onderscheid maken van de gebruikelijke dingen? Maak met een origineel CV een goede eerste indruk op de baas van je droombaan.

Ik heb drie 'templates' gemaakt voor een online CV. Je hoeft er enkel één te kiezen, een foto en een kleur te selecteren en ik zal het gekozen template iets aanpassen naar jouw wensen. Vervolgens zal ik hem online zetten op een door jou gekozen domeinnaam. Vanaf dat moment kun je je eigen informatie gaan invullen door middel van een simpel beheersysteem. Zo heb je binnen een aantal dagen een eigen online interactief CV! Doordat hij online is heb je hem altijd op zak.

Bestel gepersonaliseerd CV

Om te kunnen starten dien je eerst je persoonlijke gegevens en wensen door te geven. Zodra ik deze ontvangen heb ga ik hiermee aan de slag. Wanneer ik het template gepersonaliseerd heb zal ik je een link sturen waarop je het resultaat kunt bekijken. Je hebt nu de mogelijkheid wijzigingen door te geven van de opties die je kreeg om hem te personaliseren. Bij goedkeuring ontvang je van mij een factuur. Na de betaling hiervan zal ik het cv online zetten op de juiste url link en voorzien van een beheerpanel.

Stel je eigen online cv samen Bekijk template CV 'boxes'