Als je nog niet alle teksten hebt is dit geen probleem, dan gebruik ik eerst neptekst. Bij het opleveren van de website heb ik er (in overleg) een beheersysteem achter gemaakt.
Met behulp van een CMS kun je bij de achterkant van de website, om hier de teksten van de website aan te passen en gemakkelijk projecten toe te voegen. Dit is misschien even inkomen, maar als je doorhebt hoe het werkt moet dit zeker lukken. En natuurlijk zal ik je hiermee opweg helpen.
Een website laten maken kost gemiddeld 6 weken tijd. Hierin vindt een kennismaking plaats, het maken van een ontwerp, de bouw van de website en vervolgens een optionele 'workshop'. Tussendoor zijn er een aantal contactpunten. Hieronder een schets van de planning.
Tijdens ons eerste gesprek zullen we het hebben over je wensen en ideeën over de nieuwe website. We bekijken de doelgroep, concurrentie en opbouw. Naar aanleiding van dit gesprek zal ik een offerte opstellen. Zo weet je precies wat ik voor je kan doen.
Het is duidelijk wat je wilt, ik kan aan de slag met een passend en verrassend ontwerp. Ik zal meerdere keren jouw mening vragen, zodat het uiteindelijke ontwerp precies is zoals je wenst.
Nu de structuur en het ontwerp klaar zijn, kan ik aan de slag met het realiseren van de website. Ik zal al mijn codeerskills toepassen voor een nette site. Het begint nu echt ergens op te lijken, het is levend en tastbaar!
De website is klaar. Ik stuur je de link van de site, zodat je door de website heen kunt klikken. Als je iets tegenkomt dat nog niet helemaal naar wens is zal ik dit direct aanpassen.
Als we afgesproken hebben een beheerpanel toe te voegen achter je website, dan is er de mogelijkheid om een mini workshop van me te krijgen. Hierin zal ik je uitleggen hoe je de content op je site kunt wijzigen, zodat je er zelf voor kunt zorgen dat je website up to date blijft voor zijn bezoekers.