loading
home

Over
BeWauw

Wat begon als een portfolio is veranderd in mijn eigen kleine bedrijfje... Mijn naam is Beau, ik ben met veel plezier bezig met het vormgeven en realiseren van communicatieve oplossingen. Ik denk graag met je mee en hoop dat ik je verder kan helpen. Ik ben er voor offline middelen, maar het is tegenwoordig ook op het internet belangrijk om op te vallen. Daar wil ik je dan ook graag mee helpen. Be Special... Be Beautiful... Be Wauw... BeWauW staat voor een uitroep van bewondering.

Beau ter Steege

Beau ter Steege

Designer & Developer

info@bewauw-design.com

Naast mijn studie en sport ben ik graag bezig met vormgeving en websites maken, om zo stukje voor stukje mijn portfolio aan te vullen. Het werk dat ik lever namens BeWauW is simpelweg één van mijn hobby's.

Meer over mij

Mijn naam is Beau ter Steege. Ik ben, samen met mijn zusje, geboren in september 1997. Binnen 3 jaar (in plaats van 4) heb ik mijn diploma als 'Interaction designer' behaald aan het Grafisch Lyceum te Utrecht. Het vak bevalt me zo, dat ik met plezier nog 4 jaar verder studeer. Op dit moment volg ik de studie Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool van Utrecht. Ik heb mijn propedeuse behaald en start binnenkort aan mijn laatste studiejaar.