loading
home

Over mij

Mijn naam is Beau, ik ben met veel plezier bezig met het bedenken, realiseren en optimaliseren van communicatieve oplossingen. Ik denk graag met je mee en verplaats mij graag in de gebruiker. Mijn interesses binnen het vakgebied zijn erg gevarieërd, waardoor ik leergierig ben en breed inzetbaar. Een aantal belangrijke eigenschappen van mij zijn; goed in samenwerken, geordend, creatief, behulpzaam en kritisch.

Beau ter Steege

Beau ter Steege

User Experience Designer

beautersteege@gmail.com

De dingen waar ik graag mee bezig ben zijn planten, interieur en design. Ik ben ondernemend en experimenteer graag uit om hier van te leren en mezelf te ontwikkelen. Zo klus ik bijvoorbeeld graag in huis en heb ik recent een webshop opgezet. Ik werk graag in een niet-al-te-chaotische omgeving in combinatie met een cappuccino of verse muntthee en gezellige mensen (en dieren?) om me heen.

Mijn werkwijze

Mijn favoriete en meest effectieve werkwijze is werken in sprints. Binnen elke sprint doe je telkens onderzoek, trek je conclussies, brainstorm je over het concept, werkt deze steeds verder uit en test je het prototype bij belanghebbenden. Taken in iedere sprint lijken op elkaar, alleen kom je steeds een stapje dichterbij een passend eindproduct.

Achtergrond informatie

Interaction Design mbo (versneld) → 8 maanden fulltime stage bij een internetbureau
Communicatie & Multimedia Design hbo → specialisatie visual → minor smart things (IoT) → 5 maanden fulltime stage digitaal product studio → afstudeerproject richting branding & interaction design
→ Bekijk mijn online CV